Forum Archive

Go Back   3D Realms Forums > 3D Realms Topics > Other Apogee/3D Realms Games > Shadow Warrior Source Code
Blogs FAQ Members List Social Groups Calendar Mark Forums Read

Notices

 
 
Thread Tools
Old 08-30-2009, 05:29 AM   #1
schwerpunk
Question Go, Speed Racer, Go! (Oh no - texture problem.)
Hey guys, new to the community, but lovin' this SWP thing. I especially enjoy the amount of control we get over how we want the game to play/look. Cool stuff.

Anyway.
So you know that part of the first level, where you have to remote-control the car with the key on it, using the CCTV monitor as a guide? Well, I'm at that, but all I get on the monitor is a static texture. Like - as in 'snow' on a television. Also, it isn't animated.

I've tried searching for the problem, but I'm just about at my wits end. Right now I'm playing DOSBox, but I'd rather use SWP, because of the quicksave, and other options.

PS- I'm on Vista64, if that makes a difference.
schwerpunk is offline  
Old 08-31-2009, 10:04 PM   #2
hightreason

hightreason's Avatar
Re: Go, Speed Racer, Go! (Oh no - texture problem.)
Hmm, I thought ProAsm had fixed this problem, maybe not.

If you look in the options menus, try and find the hacks, it should be in there somewhere to swap it with one of the other controllers (One of the ones in the same room as the vehicle with the key) but it will make you need to restart the level i think.

Also, see if you have the newest version of SWP by checking - http://proasm.com/
Sometimes a Beta of SWP is posted on JonoF's forums (where the actaul SWP forum is) so you can have a look at that there - http://www.jonof.id.au/forum/index.php?board=13.0
__________________
High Treason
(My Website) (Second Site) (My YouTube)
Punk's not dead - and nor is Duke!
Ever get the feeling you are being ignored?
hightreason is offline  
Old 09-01-2009, 12:39 AM   #3
Kennedy

Kennedy's Avatar
Re: Go, Speed Racer, Go! (Oh no - texture problem.)
It would probably be faster just to use the no clipping cheat "swghost" and then go into the sector with the key, turn clipping back on to pickup the key, turn it off to exit, and then turn it back on to play, that's what I did as I recall.
__________________
Shuriken don't kill people. Ninjas kill people.
Kennedy is offline  
Old 09-07-2009, 09:31 AM   #4
ProAsm

ProAsm's Avatar
Re: Go, Speed Racer, Go! (Oh no - texture problem.)
The Red controls will drive the Yellow car with the silver key.
The lastest version does have the 8 bit fix though.
http://www.proasm.com/files/sw/Swp424.zip
__________________
http://www.proasm.com
Last edited by ProAsm; 09-07-2009 at 09:34 AM.
ProAsm is offline  
Old 09-07-2009, 10:53 AM   #5
Sang

Sang's Avatar
Re: Go, Speed Racer, Go! (Oh no - texture problem.)
Quote:
Originally Posted by Kennedy View Post
It would probably be faster just to use the no clipping cheat "swghost" and then go into the sector with the key, turn clipping back on to pickup the key, turn it off to exit, and then turn it back on to play, that's what I did as I recall.
Same here. For me it wasn't static though but a HOM-effect. But if what people are saying is true, that this has been fixed in the meantime, then go for that
__________________
traB pu kcip
Sang is offline  
 

Bookmarks

Tags
shadow warrior, trouble, troubleshoot

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:03 AM.

Page generated in 0.09156799 seconds (100.00% PHP - 0% MySQL) with 18 queries

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

Website is 1987-2014 Apogee Software, Ltd.
Ideas and messages posted here become property of Apogee Software Ltd.