Forum Archive

Go Back   3D Realms Forums > 3D Realms Topics > Other Apogee/3D Realms Games > Shadow Warrior Source Code
Blogs FAQ Members List Social Groups Calendar Mark Forums Read

Notices

 
 
Thread Tools
Old 10-04-2009, 02:32 PM   #1
Blendercon

Blendercon's Avatar
Oh No SWP Build problem
Hi ! I have SWP HRP (Lasted version)
And I have download SWP Build : http://www.proasm.com/
When I run SwpBuild.exe the window close 1 second after this execution. =O

SwpBuild.txt :

Initialising timer
initcache(): Initialised with 1048576 bytes
Warning: Failed including user.def on line sw.def:27
Definitions file loaded.
Setting video mode 1024x768 (8-bit windowed)
ERROR! - besto = 0 | newbytes = 832 | newlockptr = 200 | daval= 5ld
ERROR: CACHE SPACE (1) ALL LOCKED UP!
Uninitialising DirectDraw...
- Releasing DirectDraw object
- Unloading DDRAW.DLL
Uninitialising DirectInput...
- Releasing keyboard device
- Releasing mouse device
- Releasing DirectInput object
- Unloading DINPUT.DLL
__________________
Sorry for my translation French/Engilsh
My mail box/msn contact:
pinball92@live.fr
Blendercon is offline  
Old 10-05-2009, 11:53 PM   #2
ProAsm

ProAsm's Avatar
Re: SWP Build problem
I remember this problem in the beginning but cannot remember what causes it.
Its to do with switching the video mode.
Does the game itself work ok.
What graphics card you got etc..
I have 4 different PC's here and it works fine on all of them.
Wish I could get this problem so I could fix it
__________________
http://www.proasm.com
ProAsm is offline  
Old 10-17-2009, 12:36 PM   #3
Blendercon

Blendercon's Avatar
Re: SWP Build problem
I have a MSI VR603 Series
http://laptops.webhostingoverview.co...i_vr603_01.jpg

Windows Vista Edition Familial Prenium (Vista Home)
Service Pack 1 (SP1)

CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @2.00GHz 2,00GHz
RAM : 3Go
32 bits

Intel Pentium Inside (tm)

----------

SWP Build with DOsBox :

C:\>SWPBUILD.EXE
this is a Windows 95 executable
__________________
Sorry for my translation French/Engilsh
My mail box/msn contact:
pinball92@live.fr
Blendercon is offline  
Old 10-17-2009, 04:45 PM   #4
ProAsm

ProAsm's Avatar
Re: SWP Build problem
mmm why you using DosBox, SwpBuild is for Xp/Vista so is SWP unless your graphics card does not support OpenGL which is maybe the problem.
__________________
http://www.proasm.com
ProAsm is offline  
Old 10-18-2009, 06:24 AM   #5
Blendercon

Blendercon's Avatar
Re: SWP Build problem
My graphics card supports OpenGL.
And I tried with/without DOSBox.
__________________
Sorry for my translation French/Engilsh
My mail box/msn contact:
pinball92@live.fr
Blendercon is offline  
Old 10-19-2009, 02:03 PM   #6
ProAsm

ProAsm's Avatar
Re: SWP Build problem
This is a shot in the dark but try the following in the SwpBuild.cfg:

; Video resolution
xdim2d = 800
ydim2d = 600
xdim3d = 800
ydim3d = 600

; 3D-mode colour depth
bpp = 8

; Sound sample frequency
samplerate = 4
__________________
http://www.proasm.com
ProAsm is offline  
Old 10-20-2009, 01:31 PM   #7
Blendercon

Blendercon's Avatar
Re: SWP Build problem
YES !! It works !

Thank you !! =)
__________________
Sorry for my translation French/Engilsh
My mail box/msn contact:
pinball92@live.fr
Blendercon is offline  
Old 10-21-2009, 05:41 AM   #8
Blendercon

Blendercon's Avatar
Re: SWP Build problem
Harg !! >=(
It does not work now !!
__________________
Sorry for my translation French/Engilsh
My mail box/msn contact:
pinball92@live.fr
Blendercon is offline  
 

Bookmarks

Tags
shadow warrior

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:20 PM.

Page generated in 0.09832907 seconds (100.00% PHP - 0% MySQL) with 16 queries

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.

Website is 1987-2014 Apogee Software, Ltd.
Ideas and messages posted here become property of Apogee Software Ltd.