Forum Archive

Go Back   3D Realms Forums > 3D Realms Topics > Duke Nukem > Duke Nukem 3D Modifications
Blogs FAQ Members List Social Groups Calendar Mark Forums Read

Notices

 
 
Thread Tools
Old 05-04-2010, 11:50 PM   #1
Hoju3942
Help with Windows 7 Duke...
I just upgraded to Windows 7 64-bit a few weeks ago and thankfully Duke still works. However, the sound is garbled and echo-ey, and when I try to open bastART it doesn't open. It brings up an error message:

"Component 'COMDLG32.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid."

Now I remember when I reformatted about a year ago I got the same message and there was something I had to change on a system file for my computer, but it's been a while since I had to change it and I couldn't find the solution when I googled it this time around. Anybody know what I need to do to make bastART work again? And maybe how to fix the sound situation? Other than that, if anybody is curious, Duke 3D works just fine on Win7.
Hoju3942 is offline  
Old 06-01-2010, 10:45 AM   #2
dukester duke
Re: Help with Windows 7 Duke...
try getting a different duke nukem like EDUKE32 xduke jfduke3d hrp
dukester duke is offline  
 

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:37 AM.

Page generated in 0.08421397 seconds (100.00% PHP - 0% MySQL) with 16 queries

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.

Website is 1987-2014 Apogee Software, Ltd.
Ideas and messages posted here become property of Apogee Software Ltd.