Forum Archive

Go Back   3D Realms Forums > 3D Realms Topics > Other Apogee/3D Realms Games > Shadow Warrior Source Code
Blogs FAQ Members List Social Groups Calendar Mark Forums Read

Notices

 
 
Thread Tools
Old 06-01-2007, 06:41 PM   #1
Valherran
Annoying Issues with jfSW
I just recently DL the jfSW, it was working great up untill i keep running into these game crashes that dont give me an error box after putting me back into windows, is there a more up to date version of jfSW? I couldn't seem to find any btter ones or patches etc.
Valherran is offline  
Old 06-02-2007, 01:52 AM   #2
Wellenreiter

Wellenreiter's Avatar
Re: Annoying Issues with jfSW
Try ProAsm's Swp.exe.
Wellenreiter is offline  
Old 06-02-2007, 10:59 AM   #3
Mr.Fibbles

Mr.Fibbles's Avatar
Re: Annoying Issues with jfSW
Jono is doing the whole "life" thing so as of right now all updates to the Build ports is on hold.
as stated above, proasm's is a better port, but not nearly as usable as the ports for Duke3d (such as EDuke32)
__________________
http://thaunandshad.com
Mr.Fibbles is offline  
Old 06-02-2007, 03:23 PM   #4
Valherran
Re: Annoying Issues with jfSW
Ok, thank you guys.

Ummmm, i cant get the sound to work at all, ive restarted my CPU and reinstalled everything, what can i do to fix this?
Last edited by Valherran; 06-02-2007 at 03:57 PM.
Valherran is offline  
Old 06-02-2007, 05:00 PM   #5
Wellenreiter

Wellenreiter's Avatar
Re: Annoying Issues with jfSW
Well, maybe you did something silly?

When you say you reinstalled everything, does that mean you completely deleted the folder? swp.exe may not run with the old config file(could be wrong here), and it most probably won't run with older save games. Or maybe you just have to check the settings with setup.exe? Other than that, I don't know. It has been some time since I played it, and I can't remember any problems, at least not with the swp builds...
Wellenreiter is offline  
Old 06-02-2007, 07:36 PM   #6
Valherran
Re: Annoying Issues with jfSW
I didnt use the OLD.cfg file because i know it causes problems, i did a fresh install, along with putting the app back into place, its directly in he C:\SW folder and not in a seperate one, the 1st time i tried this it WAS in its own folder, but both times, i cannot get the sound to work. Also Setup doesnt do anything with it either.
Valherran is offline  
Old 06-03-2007, 05:25 AM   #7
Wellenreiter

Wellenreiter's Avatar
Re: Annoying Issues with jfSW
Okay, I see now. I downloaded SWP, and had the same problem you had. The sound menu was disabled. I didn't know swp doesn't include a setup.exe, certainly the original DOS setup won't help much. Also, starting SWP.exe with the '-setup' parameter didn't work.

So, what I did: I downloaded jonof's port and only used the setup.exe included there, which enabled sound for me. I still had to fiddle with both the sound menu ingame and the config file though, to enable sound and cd music. But now it works! You can try it this way, or you can try my attached config file.
Note that I haven't configured the controls there, set them to your liking.
Attached Files
File Type: zip swconfig.zip (1.5 KB, 9 views)
Wellenreiter is offline  
Old 06-03-2007, 01:26 PM   #8
Valherran
Re: Annoying Issues with jfSW
All right it worked! 2 Thumbs up for Wellenreiter!
Valherran is offline  
Old 06-03-2007, 02:37 PM   #9
Wellenreiter

Wellenreiter's Avatar
Re: Annoying Issues with jfSW
You're welcome!
Wellenreiter is offline  
 

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:57 PM.

Page generated in 0.13105106 seconds (100.00% PHP - 0% MySQL) with 19 queries

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

Website is 1987-2014 Apogee Software, Ltd.
Ideas and messages posted here become property of Apogee Software Ltd.